Sunday, November 28, 2010

hANg Out bErSaMa MeMbEr2 KlUaNg

Sabtu,2010 Nov 27.
Lepas penat basuh carpet dengan adik aku je,
aku terus capai towel and go to the bathroom.
pukul 11.15am aku mimyak tolong adik aku hantarkan aku pergi rumah member baik aq,
Angah. Dia bukan tak nak ambik aku,but dia tak reti nak drive car.
Angah (my best friend)

So,aku lah yang kena drive car kancil kepunyaan abah angah.
Frist,aku dengan angah pi Kota amik Muz.
Muz (scndle angah??)

Lepas 2,baru pi Kluang Untuk tengok wayang cerita Ngankung....



video


Pecah perut aku tengok citer 2. Memang best la tengok citer 2..
Tak sia-sia beli tiket citer 2.
Habis sudah tengok Ngangkung pela lagi,pi karoke la beb.
Macam2 lagu budak2 nie nyanyi..bestla juga...huhuhuhu.



No comments:

Post a Comment